Lyrink logo

Sabri Fejzullahu - Fshatarja Ime (failed - reindex)

Chord diagram for Em
Chord diagram for D
Chord diagram for G
Chord diagram for A
Chord diagram for C
      
Kengetari : Sabri Fejzullahu
Kenga : Fshatarja ime
Kontakti : iLoo.st@hotmail.com
Intro:
Em X4
( Tab from: http://www.guitartabs.cc/tabs/s/sabri_fejzullahu/fshatarja_ime_crd.html )
Kenga mandej vazhdon:
Em D G A
Ishim femije te lindur ne nje stine
C D Em
Fshatarja ime, mike e rinise...
keshtu vazhdon dhe perseritet tere kenga..
pak a shume degjojeni edhe vete..
akordet luhen keshtu:
Em: 022000
D : xx0232
G : 320033
A : x02220
C : x32010
me te mira..

Source: http://www.guitartabs.cc/tabs/s/sabri_fejzullahu/fshatarja_ime_crd.html

More songs by Sabri Fejzullahu